Návštěvy u "dětí" z vrhu A

18.10.2014 23:27

V průběhu září a října jsme navštívili naše "děti" z vrhu A.

Nejprve jsme si 14.9.14 zajeli i se smečkou do západních Čech do Skalné za Axánkem a do Aše za Amánkem a i když počasí nám právě nepřálo strávili jsme s kluky a jejich majiteli krásný den.

20.9.14 jsme se na mezinárodní výstavě psů v Českých Budějovicích setkali s Alacem a jeho paničkou, Alaco při té příležitosti obrdžel V1 ve třídě otevřené, bohužel bez titulu, Penelope Mag ve třídě šampiónů získala V1, CAC, BOB, Aranell Bozdrs byla ve třídě mladých ohodnocena V1, CAJC, BOJ.

21.9.14 jsme se vypravili opět s celou smečkou do Mostu za Arinkem a jeho páníčky a udělali si pěkný výlet okolo jezera Matyldy, což se psům líbilo velice neb si v jezeru mohli zařádit a pořádně se vyráchat :-), a poté jsme si prohlédli Most a jeho okolí z vrcholu kopce na němž stojí hrad Hněvín.

A konečně 18.10.14 jsme zajeli, samozřejmě se smečkou, opět do západních Čech, tentokrát k Plzni za Argem Aratem a jeho rodinou, a strávili možná poslední teplý den na zahradě v družném hovoru :-) při focení našich miláčků .

Fotky dám časem na rajče, takže bude k nahlédnutí, jak nám ti chlapci vyrostli do krásy :-).